Syng i KoncertKirken

Syng i KoncertKirken
12. november 2023

Link til billede og lydoptagelse fra stævnet: Klik her


Velkommen til et muntert, varieret og opløftende korstævne med masser af inspirerende korsang i et af Københavns mest levende og alsidige koncerthuse.

KoncertKirken er en tidligere bykirke, som i dag er omdannet til koncertsted. Her optræder anerkendte ensembler og salen bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Korstævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af skønne sange og populære klassikere.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Ole Jørgensen, korleder
Ole er uddannet ved Århus Universitet, Malmö Musikhögskola og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta (på billedet), arrangerer både kor- og orkestermusik og arbejder som instruktør ved diverse korstævner.

Repertoire
Ole lægger vægt på, at stævnet er fuld af musik og at vi får sunget så meget som muligt. Glæd dig til et varieret repertoire af håndplukkede skønne sange og rytmiske klassikere i helt nye arrangementer. Korsatserne er velklingende, sangbare og kan læres indenfor tidsrammen, således vi hurtigt kommer i gang med at arbejde musikalsk og lave flot kormusik sammen.

Deltagerne
Korstævnet er for alle korsangere på almindeligt amatørniveau. Du behøver ikke at have en stor sangstemme, men det forventes at du kan synge rent/samstemmigt med din stemmegruppe. Nodelæsning er en fordel, men ikke en forudsætning – satserne kan læres på øret og Ole sørger for en grundig, musikalsk indstudering.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
● Kl 9:30 åbner dørene til KoncertKirken. Nodehæfterne ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.

● Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med.
Herefter går kor-arbejdet i gang.

● Undervejs passende pauser og en frokostpause. Der kan købes kaffe og te til billige priser i KoncertKirkens bar. Man må også gerne medbringe forsyninger hjemmefra.

● Til sidst afslutning med vores egen eftermiddagskoncert ca. kl 16:30. Det er muligt at invitere venner og familie som publikum til afslutningskoncerten. Vi er færdige senest kl 17.

KoncertKirken
Blågårds Plads 6A
2200 København N

God offentlig transport
Der er 10-15 minutters gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (Tog, S-tog, Metro) eller Forum Metrostation. Hvis du er i bil hele vejen, findes der et parkeringshus i nærheden, eller man kan være heldig at finde p-plads i de omkringliggende gader.
Kort: Google maps .