Korsang DK præsenterer

Syng i KoncertKirken

Lørdag d. 19. september 2020 (ny dato)
KoncertKirken
Blågårds Plads 6A
2200 København N

KoncertKirken er en tidligere bykirke, som i dag er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende og varieret udvalg af dejlige korsange og rytmiske klassikere.

Du kan glæde dig til skønne sange af Benny Andersson (ABBA), Lennon & McCartney (The Beatles), ”svensk på dansk” inspireret af Delta Rhythm Boys, den inderligste kærlighedssang af svenske Ted Gärdestad, musicalklassikeren over alle musicalklassikere og festlige løjer fra The Carpenters.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og til at opfange på øret. På den måde reduceres behovet for nodeterperi og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Undervejs en kort frokostpause og passende fordelte kaffe/te-pauser. Kaffe/te koster kun 10 kr. i baren. Det er også tilladt at medbringe selv.
– Kl 16 slutter vi dagen af med en afslappet lille eftermiddagskoncert. Vi får tilslutning af sangerinden Angelica Asp, som krydrer koncerten sammen med os. Du er velkommen til at indbyde egne gæster (gratis) til denne hyggelige stund. Cafébordene stilles frem, KoncertKirken åbner baren og vi kan nyde dagens “efterklang” med hinanden.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau.

Corona
Som alle andre håber vi selvfølgelig, at vi i Danmark fortsat bevæger os mod mere normale tilstande. Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer og har god mulighed for at sikre afstand i den store sal. Skulle det blive nødvendigt at aflyse, får du naturligvis deltagergebyret retur. Og skulle du senere føle dig usikker, er der desuden fuld fortrydelsesret og du kan få hele deltagergebyret retur ind til 14 dage før stævnet.

God offentlig transport
Der er ca. 15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Der er også flere busser som kører stort set lige til døren: 5C, 1A, 3A, 350S. Kort: Google maps

Stævnegebyr
kr. 499,- (standard)

Medlemspris* (rabat ved tidlig tilmelding)
kr. 349,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay: 51 94 79 22
(hvis du betaler for en anden, så skriv navnet i mobilepay-betalingen)

– Betalingskort (+10 kr gebyr): KLIK HER for at betale med betalingskort