Korsang DK præsenterer

Syng i KoncertKirken
korstævne forår 2020

Søndag d. 22. marts 2020 kl 10 – 17
KoncertKirken – Blågårds Plads 6A, 2200 København N

KoncertKirken er et af Københavns skønneste koncertsteder. Her optræder anerkendte ensembler som Ars Nova og Concerto Copenhagen og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. “Syng i KoncertKirken” ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer en samling af egne kor-arrangementer – et spændende udvalg af skønne sange og klassikere fra populærmusikkens verden.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og til at opfange på øret. På den måde reduceres behovet for nodeterperi og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar til jer og I kan udvælge jeres pladser i kor-opstillingen og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Omkring middag er der en kort frokostpause (medbring selv). Derefter fortsætter vi med at synge.
– Kl 16 slutter vi dagen af med en afslappet mini-koncert. Du er her velkommen til at indbyde egne gæster. KoncertKirken åbner baren og vi kan nyde dagens “efterklang” med hinanden.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau.

God offentlig transport
Der er ca. 15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Der er også flere busser som kører stort set lige til døren: 5C, 1A, 3A, 350S. Kort: Google maps

Stævnegebyr
kr. 499,- (standard)
kr. 429,- (medlemspris)

Early Bird medlemsrabat* ved tilmelding senest 29. februar.
kr. 349,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay til 51 94 79 22 (skriv dit navn i besked-feltet)
– Betalingskort: klik her