En-dags korstævne – nu med ekstra afstand

Syng i KoncertKirken

Vælg mellem disse to dage:

  • Fredag d. 18. september 2020
  • Lørdag d. 19. september 2020

    KoncertKirken
    Blågårds Plads 6A
    2200 København N

Kære deltagere ved “Syng i KoncertKirken”

Hvor heldigt vi fik delt stævnet i god tid! Vi er under 50 personer og I kommer til at sidde meget spredt i salen. En anderledes kor-oplevelse og som sådan også meget lærerig.

Ankomst
Jeg åbner dørene ca. kl 9:30 (eller når vi er klar, så vær evt tålmodig). Vi går igang kl 10:00. Der er håndsprit til rådighed i KoncertKirken. Har du symptomer på sygdom, skal du naturligvis ikke komme (og du kan få stævnegebyret retur). Husk alle gode råd om håndhygiejne, hoste-etikette og afstand. 

Opstilling
Når I ankommer, må I gerne indfinde jer på pladserne.
– Sopraner på korlederens venstre hånd (længst inde i rummet)
– Alter midtfor (og lidt mod højre)
– Herrer på korlederens højre hånd (nærmest baren)

Koncert
Vores lille afslutningskoncert kan ikke blive for åbne døre. Men der er mulighed for, at et lille antal gæster kan komme og lytte til sidst. De skal dog forlade salen lige efter koncerten. Hvis du gerne vil invitere nogen, skal du skrive tilbage til mig. Så er der styr på det og du får personlig besked om, hvordan de skal forholde sig. 

Forberedelse
I skal ikke forberede jer på noget. Noderne ligger på jeres stole, når I ankommer. Det bliver enkelt at gå til og vi når at arbejde med meget forskelligt. 


KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende og varieret udvalg af dejlige korsange og rytmiske klassikere.

Du kan glæde dig til skønne sange af Benny Andersson (ABBA), Lennon & McCartney (The Beatles), ”svensk på dansk” inspireret af Delta Rhythm Boys, den inderligste kærlighedssang af svenske Ted Gärdestad, musicalklassikeren over alle musicalklassikere og festlige løjer fra The Carpenters.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og nemme at opfange på øret. Derfor er nodelæsning ikke en forudsætning og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Undervejs en kort frokostpause og passende fordelte kaffe/te-pauser. Kaffe/te koster kun 10 kr. i baren. Det er også tilladt at medbringe selv.
– ca. Kl 16 slutter vi dagen af med en afslappet lille eftermiddagskoncert. Vi får tilslutning af sangerinden Angelica Asp, som krydrer koncerten sammen med os. Du er velkommen til at indbyde lidt gæster som publikum til afslutningen. Gæsterne vil få plads på scenen og oppe på svalegangen, så vi følger retningslinjerne.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau. Nodelæsning er ikke en forudsætning, da satserne kan læres på øret.

Corona-sikkerhed og afbud
Vi følger myndighedernes retningslinjer og sikrer god afstand mellem alle i den store sal. Ved afbud senest 14 dage før stævnet, kan du få hele stævnegebyret retur. Hvis du føler dig syg nær stævnet, skal du naturligvis melde afbud og du får stævnegebyret retur. Giv gerne besked ved afbud uanset hvad, så vi kan fordele stolene præcist.

God offentlig transport
Der er ca. 15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Der er også flere busser som kører stort set lige til døren: 5C, 1A, 3A, 350S. Kort: Google maps

Stævnegebyr
kr. 499,- (standard)

Medlemspris*
kr. 349,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay: 51 94 79 22
(hvis du betaler for en anden, så skriv navnet i mobilepay-betalingen)

– Betalingskort (+10 kr gebyr): KLIK HER for at betale med betalingskort