10. april 2022 – korstævne

Syng i KoncertKirken #4

Dette stævne er aflyst og erstattes af Korsang i Musikhuset d. 8. oktober 2022


KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af dejlige korsange og rytmiske klassikere.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Ole Jørgensen. Her med Den Danske Sinfonietta

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og nemme at opfange på øret. Derfor er nodelæsning nok en fordel, men ikke en forudsætning – og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Syng i KoncertKirken med afstand (efteråret 2020)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Undervejs frokostpause og passende kaffe/te-pauser. Der er billig kaffe/te og mundgodt i baren. Du må også gerne medbringe egne forsyninger.
– Kl 16 runder vi dagen af med en afslappet eftermiddagskoncert for de som har lyst.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau. Som minimum har du grundlæggende styr på sin sangstemme, så du kan høre og synge de rigtige toner, med hjælp fra korlederens indstudering. Nodelæsning er ikke en forudsætning, men det er naturligvis en fordel at kunne orientere sig i en kornode.

KoncertKirken
Blågårds Plads 6A
2200 København N

God offentlig transport
Der er 10-15 minutters gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Hvis man tager bilen, findes der et parkeringshus i nærheden, eller man kan være heldig at finde plads i de omkringliggende gader.
Kort: Google maps .

Stævnegebyr
kr. 499,- (standard)
kr. 349,- (medlem af korsang.dk)*

*Det er gratis at være medlem af korsang.dk.
Er du det endnu ikke, kan du tilmelde dig her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay: 51 94 79 22
(hvis du betaler for en anden, så skriv navnet i mobilepay-betalingen)

– Betalingskort (+10 kr gebyr): KLIK HER for at betale med betalingskort