Korstævne med tryg afstand

Syng i KoncertKirken #3

Selvom vi sidder med 2 meters afstand, så samler KoncertKirken klangen – det er næsten som at synge “i gamle dage”. Det oplevede deltagerne ved efterårets Syng i KoncertKirken, som blev afholdt med succes under de nye retningslinjer. 

Til pinse er der igen Syng i KoncertKirken. Du kan vælge mellem to dage. Opdelingen er for at sikre plads til afstand. Du kan sagtens bytte dato senere, hvis der er plads på holdet.

  • Fredag d. 21. maj 2021 (kl 10-17) … eller
  • Søndag d. 22. maj 2021 (kl 10-17)

    (Stævnet er flyttet fra marts til maj måned. Alle nuværende tilmeldte har fået besked pr mail)


    KoncertKirken
    Blågårds Plads 6A
    2200 København N

KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af dejlige korsange og rytmiske klassikere.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og nemme at opfange på øret. Derfor er nodelæsning ikke en forudsætning og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Undervejs en kort frokostpause og passende fordelte kaffe/te-pauser. Der er billig kaffe/te og mundgodt i baren. Det er også tilladt at medbringe selv.
– ca. Kl 16 slutter vi dagen af med en afslappet lille eftermiddagskoncert. Vi får tilslutning af sangerinden Angelica Asp, som krydrer koncerten sammen med os.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau. Nodelæsning er ikke en forudsætning, da satserne kan læres på øret.

Corona-sikkerhed og refundering ved afbud
Vi følger myndighedernes retningslinjer og der er 2 meters afstand mellem alle i den store sal. Ved afbud senest 14 dage før stævnet, kan du få hele stævnegebyret retur. Hvis du aflyser pga sygdom eller du føler dig sløj, kan du også få deltagergebyret retur.

Hvis stævnet ikke kan afholdes i marts, bliver det flyttet til senere på foråret. Der er naturligvis også retur-ret, hvis en eventuel ny dato ikke passer dig.

God offentlig transport
Der er ca. 15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Der er også flere busser som kører stort set lige til døren: 5C, 1A, 3A, 350S. Kort: Google maps

Stævnegebyr
kr. 500,- (standard)

Medlemspris* (ved tilmelding i januar 2021)
kr. 349,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay: 51 94 79 22
(hvis du betaler for en anden, så skriv navnet i mobilepay-betalingen)

– Betalingskort (+10 kr gebyr): KLIK HER for at betale med betalingskort