Syng i KoncertKirken

Syng i KoncertKirken 2024

Lørdag d. 26. oktober 2024 kl 10-17

Velkommen til et muntert og varieret korstævne med inspirerende korsang i et af Københavns mest levende og alsidige koncerthuse.

KoncertKirken er en tidligere by-kirke, som i dag er omdannet til koncerthus. Her optræder anerkendte ensembler og salen bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Korstævnet ledes af dirigent, pianist og arrangør Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af skønne sange og populærmusikalske klassikere.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍” – Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Ole Jørgensen
Ole er uddannet fra Malmö Musikhögskola, Aarhus Universitet og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta og diverse kor, blandt andre Dania Koret, som består af tidligere sangere fra DR Pigekoret. Han arrangerer både kor- og orkestermusik og har flere korsatser publiceret ved det internationale musikforlag Hal Leonard, samt ved forlaget Dansk Sang. Han er stifter af Københavns Korfestival og instruktør ved diverse korstævner og ugekurser.

Repertoire
Glæd dig til et varieret repertoire af håndplukkede korsange og rytmiske klassikere i helt nye arrangementer af Ole Jørgensen. Korsatserne er iørefaldende, sangbare og kan læres indenfor tidsrammen, således vi hurtigt kommer i gang med at arbejde musikalsk og synge sammen.

Deltagere
– Stævnet er for alle korsangere på almindeligt amatørniveau
– Du behøver ikke have en stor sangstemme, men du skal have erfaring for at ramme de rigtige toner (synge ens med din stemmegruppe)*
– Nodelæsning er ikke en forudsætning, men vi støtter os til noder som bliver arrangeret til dagen. Korstemmerne kan læres på øret og Ole sørger for en grundig indstudering.

*Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte Ole Jørgensen her inden tilmelding

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶” – Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Program
● Kl 9:30 åbner dørene til KoncertKirken. Nodehæfterne ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.

● Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med.
Herefter går kor-arbejdet i gang.

● Undervejs passende pauser og en frokostpause. Der kan købes kaffe og te til billige priser i KoncertKirkens bar. Man må også gerne medbringe forsyninger hjemmefra.

● Til sidst afslutning med vores egen lille eftermiddagskoncert ca. kl 16:00. Det er muligt at invitere venner og familie som publikum til afslutningskoncerten og efterfølgende nyde dagens “efterklang” med hinanden i KoncertKirkens bar.

Adresse
KoncertKirken
Blågårds Plads 6A
2200 København N

Transport til KoncertKirken
Der er godt 10 minutters gå-afstand til KoncertKirken fra Nørreport Station og Forum Metrostation. Hvis du vælger at tage bilen hele vejen ind, så findes der f.eks “Det grønne parkeringshus” tæt på , eller man kan være heldig at finde p-plads på en af gaderne.
Kort: Google maps .

Deltagergebyr
– Medlem af Korsang.dk: kr. 450,- (hvis du modtager nyhedsbrevet, så er du medlem)
Ikke-medlem: kr. 600,- (er du endnu ikke medlem, kan du blive det her)

Tryg tilmelding med fortrydelsesret
Du kan frit melde afbud og få deltagergebyret retur helt frem til 48 timer før stævnestart. Så tilmeld dig trygt allerede nu, for at sikre dig en plads til årets “Syng i KoncertKirken”.

Hvis du har problemer med tilmeldingen nedenfor,
kan du kontakte mig via kontaktformularen eller på tlf. 51 94 79 22