Korstævne

Syng i KoncertKirken #3

D. 21. maj 2021 åbner de foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i forrige faser.

Du kan dermed trygt tilmelde dig det tredje korstævne i rækken af det populære Syng i KoncertKirken.

Du kan vælge mellem fredag d. 21 maj eller lørdag d. 22. maj (begge dage kl 10-17).
Opdelingen er for at begrænse antal deltagere og sikre plads til afstand, så vi følger de til den tid forventede retningslinjer.

Du kan godt ombestemme dig og bytte dato senere, hvis der stadig er plads på holdet.

Adresse:
KoncertKirken
Blågårds Plads 6A
2200 København N

Syng i KoncertKirken 2019

KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang.

Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af dejlige korsange og rytmiske klassikere.

“I dag har været en fantastisk dag i korsang.dk- regi😍🎶 90 skønne sangere har øvet og fremført dejlige sange under kyndig, professionel og inspirerende ledelse af Ole Jørgensen🎶😀👍 1000 tak for en skøn dag🎶😀🎶😀 Ser frem til kommende arrangementer👍”
– Susanne Klitt (Syng i KoncertKirken 2019)

Ole Jørgensen. Her med Den Danske Sinfonietta

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Han er dirigent for Den Danske Sinfonietta, instruktør ved diverse kor-stævner og tilknyttet dirigent og korsats-arrangør for en række kor i hovedstadsområdet.

Ole Jørgensen lægger vægt på, at stævnet skal være fuld af musik og at alle får sunget så meget som muligt. Hans arrangementer er netop kendetegnet ved, at stemmerne er melodisk sangbare og nemme at opfange på øret. Derfor er nodelæsning ikke en forudsætning og der bliver tid og overskud til at synge og lave kormusik sammen.

“En vidunderlig dag med sang, grin og dejligt gensyn med sangere, man tidligere har sunget sammen med 🎶🎵❤️ Jeg ser frem til kommende arrangementer og anbefaler alle, der holder af korsang, til at holde øje med hvad der sker på korsang.dk 🎶”
– Lene Scharff (Syng i KoncertKirken 2019)

Syng i KoncertKirken med afstand (efteråret 2020)

Program
– Kl 9:30 åbner dørene og I kan indfinde jer i KoncertKirken. Sangene ligger klar og I kan udvælge jeres pladser og nyde stemningen, inden det hele går i gang.
– Kl 10 er der opvarmning og Ole præsenterer musikken vi skal arbejde med. Så går kor-arbejdet i gang.
– Undervejs en kort frokostpause og passende fordelte kaffe/te-pauser. Der er billig kaffe/te og mundgodt i baren. Det er også tilladt at medbringe selv.
– ca. Kl 16 slutter vi dagen af med en afslappet lille eftermiddagskoncert. Vi får tilslutning af sangerinden Angelica Asp, som krydrer koncerten sammen med os.

Niveau
“Syng i KoncertKirken” er for korsangere på almindeligt amatør-niveau. Som minimum har du basalt styr på sin sangstemme, dvs. at du kan høre og lære at synge de rigtige toner i en melodi, med hjælp fra korlederens indstudering. Nodelæsning er ikke en forudsætning, da satserne kan læres på øret.

Corona-sikkerhed og refundering ved afbud
Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinjer Ved afbud senest 14 dage før stævnet, kan du få hele stævnegebyret retur. Hvis du aflyser pga sygdom eller du føler dig sløj, får du også deltagergebyret retur.

God offentlig transport
Der er 10-15 minutters gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station (S-tog og Metro). Flere busser kører næsten lige til døren: 5C, 1A, 3A, 350S. Der er et parkeringshus i nærheden. Ellers kan der med lidt held og tålmodighed findes parkering i de omkringliggende gader.
Kort: Google maps .

Stævnegebyr
kr. 499,- (standard)

Medlemstilbud* (ved tilmelding i april 2021)
kr. 349,-

*Hvis du ikke er medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

Tilmeld dig Syng i KoncertKirken nedenfor:

Betaling
– Mobilepay: 51 94 79 22
(hvis du betaler for en anden, så skriv navnet i mobilepay-betalingen)

– Betalingskort (+10 kr gebyr): KLIK HER for at betale med betalingskort