Korstævner


Nytårskoncertstævne med Den Danske Sinfonietta AFLYST
Kommer igen i januar 2022 / KoncertKirken København

Den Danske Sinfonietta er et professionelt ensemble som arbejder på tværs af genrer, både indenfor det klassiske felt, samt musical, opera, film-musik og nyere tids populærmusik, arrangeret for klassiske instrumenter. Nu har du chancen for at synge sammen med Den Danske Sinfonietta, når Korsang.dk arrangerer nytårskoncert-stævne i KoncertKirken. Lørdag er afsat til ren korprøve og om søndagen støder orkesteret til. Til sidst optræder vi med en farverig nytårskoncert i KoncertKirken.
Arrangør: Korsang.dk. Læs mere her.


Unge dirigerer klassisk
5. – 6. februar 2021 i Odense UDSAT

Korleder Mathias Skaarup Sørensen instruerer under temaet “Nordiske toner” med satser fra Sverige, Norge og Danmark.
Arrangør: Kor72. Læs mere her


Syng i KoncertKirken #3
Vælg mellem 21. maj eller 22. maj (i København)

KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til et af Københavns bedste koncerthuse. Her optræder anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet har en dejlig atmosfære og er som skabt til korsang. Nu kan du selv opleve at synge i KoncertKirken. Stævnet ledes af dirigent og pianist Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af korsange og rytmiske klassikere. Glæd dig til pinse- og forsommerstemning.
Arrangør: Korsang.DK. Læs mere her.


Det “skrappe” klassiske korstævne
Nye datoer: 29.-30. maj 2021 i Rødkilde

Det er traditionen for Askov-stævnet, at programmet ligger på et ret højt niveau både nodemæssigt, klangligt og musikalsk. Dette stævne henvender sig derfor til korsangere, der er vant til at synge i et kor med det niveau. Stævnet er pga corona blevet flyttet til denne weekend på Rødkilde Gymnasium. Instruktør: Alice Granum.
Arrangør: Kor72. Læs mere her


Barbershop i Aarhus
22. – 23. januar 2021 i Aarhus UDSAT

Barbershop er en helt speciel måde at synge og tænke på, og vi vil komme til at lege med både danske og udenlandske barbershopsange. Der er både et barbershop-hold for mænd og et barbershop-hold for kvinder.
Arrangør: Kor72. Læs mere her (mænd) og her (kvinder)


Påskesalmer og -sange
13. marts 2021 i Skørping UDSAT

Med korleder Morten Ahti Lyng. Skørping Sangkor er værtskor.
Arrangør: Nordjyske Folkekor. Læs mere her.


BIG IS BEAUTIFULfuldtegnet
Ny dato: 29.-31. oktober 2021

Stort kor, Tina Dickow, Helgi Jónsson, band og Jens Johansen på dirigentpodiet. Vi håber det store projekt kan gennemføres denne gang og er heldige at både Musikhuset Aarhus, Tina Dickow & Helgi Jónsson samt Jens Johansen kan i denne weekend
Arrangør: Kor72. Læs mere her.


Sangen genforener
31. maj 2021 (+forudgående øvedage over hele landet) / Skamlingsbanken

Sæt et stort X i kalenderen d. 31. maj 2021 hvor der er Sangerfest på Skamlingsbanken. Syng med i det kæmpe store fælles-kor med korsangere fra hele landet under ledelse af dirigenten Carsten Seyer Hansen. Med projektet ”Sangen Genforener 2020” genopliver vi den 100 år gamle Sangerfesten fra Skamlingsbanken.
Arrangør: Kor72. Læs mere her.


Korstævne i Wien med tango på programmet
Flyttet til November 2021 – i Wien

Kære korsangere, Mit navn er Saul Zaks og jeg har i mange år været dirigent for Syddansk Universitets Kammerkor og Symfoniorkester. I dag arbejder jeg som kunstnerisk leder for tre musikfestivaler i Musikverein og i Konzerthaus i Wien. Jeg vedhæfter et spændende tilbud som finder sted i Konzerthaus i Wien i november 2021. I er velkommen til at kontakte mig (saulzaks.com), hvis I har spørgsmål til projektet. Og så ser jeg frem til at møde jer i november 2021 i Wien. De bedste hilsener, Saul Zaks


Sange i tiden – Sange til tiden
UDSAT til februar 2022 i Sønderborg

5 sønderjyske kordirigenter tager hver især afsæt i temaet ” Sange i tiden – Sange til tiden”. Både rytmiske og klassiske korsange for tre eller fire stemmer.
Arrangør: Grænsekorene (Danske Folkekor). Læs mere her.


Kender du til et korstævne som ikke står med i oversigten, er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.