Aktuelle korstævner og arrangementer


Fra Tallis til Chilcott, med Jonas Rasmussen – 19-21 april i København
Sammen med Jonas Rasmussen og Kristoffer Fynbo er Kor72 igen klar til at udforske grænser i weekenden d. 19. – 21. april. Koret skal synge satser fra Tallis til Chilcott og undersøge grænserne for musikalske udtryk, når saxofonist og elektronisk musiker Kristoffer Fynbo leger med lyden af korets sang, der akkompagneres af saxofon eller elektroniske effekter til nogle af satserne.
Arrangeres af Kor72. Læs mere her.

Aarhus Vocal Festival – 17-20 maj 2024 i Aarhus
Aarhus Vocal Festival er tilbage i 2024 med inspirerende workshops, korkonkurrencer og koncerter under temaet Creation.
Arrangeres af Aarhus Vocal Festival. Læs mere her

Syng med Ars Nova i festivalkoret under Stenbroens Barokdage – d. 22. juni i København
Stenbroens Barokdage tilbyder en enestående mulighed for at synge sammen med sangere fra det førende vokalensemble Ars Nova. Stenbroens Festivalkor optræder sammen med Ars Nova til koncert, lørdag d. 22. juni kl. 17, som en del af festivalen Stenbroens Barokdage. Vi har planlagt en intens og hyggelig kordag, hvor både prøve og koncert finder sted samme dag – så folk fra hele landet har mulighed for at deltage!
Arrangeres af Stenbroens Barokdage. Læs mere her.

Klassisk midsommerkor (koruge på Tisvilde Højskole) – 23.-29. juni 2024
Har du lyst til at stifte bekendtskab med og synge de store klassiske korværker, så er Klassisk Midsommerkor noget for dig. Kurset henvender sig til sangere med nogen nodekendskab, korerfaring og med veltrænede stemmer. Vi skal i år synge Faures meget smukke “Requiem” samt hans “Cantique de Jean Racine”. Ugen afsluttes med en koncert i Søborg Kirke, hvor der også vil medvirke 2 professionelle sangsolister og en professionel organist. Kurset ledes af dirigent og sanger Kim Glies Nandfred.
Arrangør: Tisvilde Højskole. Læs mere her

Sommerstævne i Tønder – 21-27 juli 2024 i Tønder
Sommerstævne i Tønder for hele familien fylder igen uge 30 i sommerferien 2024. Stævnet afholdes som sædvanlig med udgangspunkt på Tønder Gymnasium og breder sig ud over øvelokaler flere steder i Tønder by. Traditionen tro bliver der mulighed for at tage hele familien med.
Arrangeres af Kor72. Læs mere her.

Sensommerkor på Tisvilde Højskole – 30. aug. til 1. sept. 2024
Korweekend kun for kvinder (SSAA). Sensommerkor på Tisvilde Højskole er for dig som har erfaring med at synge i kor, som synger rent og som gerne vil nyde et både muntert og ambitiøst kor-kursusophold, fuld af velklingende og varieret korsang for lige stemmer. Repertoiret består af skønsomt udvalgte sange af både rytmisk og klassisk karakter. Altsammen i spændende nye korsatser for lige stemmer. Noderne udarbejdes specifikt til kurset af Ole Jørgensen, som er kendt for sine velklingende og sangbare satser. Arrangør: Korsang.dk. Læs mere her.

Syng i KoncertKirken – 26. oktober 2024 i København
KoncertKirken er en tidligere bykirke som er omdannet til koncerthus. Her optræder anerkendte ensembler og salen bruges til professionelle lydoptagelser, pga. den fremragende akustik. Korstævnet ledes af Ole Jørgensen, som medbringer et spændende udvalg af skønne sange og populære klassikere. Glæd dig til et varieret repertoire af skønne sange og rytmiske klassikere i helt nye arrangementer. Korsatserne er velklingende, sangbare og kan læres indenfor tidsrammen, så vi hurtigt kommer i gang med at arbejde musikalsk.
Arrangeres af Korsang.dk (med medlemsrabat). Læs mere her.


Københavns Korfestival – d. 10, 11, 12, 13 marts 2025 i København
26 kor optræder over 4 aftener i KoncertKirken på Nørrebro.
Læs mere på korfestival.dkKender du til et korstævne som ikke står med i oversigten, er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.