Aktuelle korstævner


Syng med Bo Holten og Musica Ficta – København 8.-17. juni
Stenbroens Barokdage inviterer til en enestående mulighed for at synge sammen med sangere fra det førende vokalensemble Musica Ficta, under dirigent Bo Holtens kyndige ledelse. Stenbroens Festivalkor mødes til tre korprøver og optræder – sammen med sangere fra Musica Ficta – til koncert lørdag d. 17. juni kl. 17, som en del af festivalen Stenbroens Barokdage. Poul Emborg er til daglig korsyngemester for DR KoncertKoret samt dirigent for Det Unge Vokalensemble. Han vil lede de to indstuderingsprøver.
Arrangeres af Stenbroens Barokdage
Læs mere her


Rytmisk sommerkor på Gram Højskole – i Gram med Ole Jørgensen – 09-15. juli
Vi synger et varieret repertoire af skønne rytmiske klassikere, legendariske danske filmsange og andre gode sange i spændende nye korarrangementer. Både muntre toner og smukke ballader er på programmet. Nodehæftet til korugen udarbejdes af Ole Jørgensen, som er kendt for sine velklingende og sangbare korsatser. Ugen byder derudover på udflugt til Gram Slot, foredrag, morgensamlinger, aftenarrangementer, sang fra højskolesangbogen og afsluttes med festmiddag og åben koncert, hvor vi fremfører de korsatser har arbejdet med i løbet af ugen. Sommerkor arrangeres af Gram Højskole i samarbejde med Korsang.dk
Læs mere her


Sommerstævne i Tønder – uge 30 – 23-29. juli
For alle generationer – tag gerne familien med. Vi starter søndag d. 23. juli og afslutter med koncerter i Tønder fredag d. 28. juli. Hjemrejse den 29. juli. Stævnet afholdes som sædvanlig med udgangspunkt på Tønder Gymnasium og breder sig ud over øvelokaler flere steder i Tønder by. Traditionen tro bliver der mulighed for at tage hele familien med: Børn-unge-forældre og bedsteforældre-generation. Så tag hele familien med. Vi håber I alle gør en særlig indsats for at vi kan få både en stor børnegruppe og en stor ungdomsgruppe. Stævnet arrangeres af Kor72.
Læs mere her

Syng i KoncertKirken – 12. november i København
Det populære endags korstævne Syng i KoncertKirken ved Ole Jørgensen er tilbage! Vær med til en både hyggelig og festlig kordag med masser af inspiration og spændende, musikalsk variation. Arrangeres af Korsang.dk.
Læs mere herKender du til et korstævne som ikke står med i oversigten, er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.