Sommerkor med Den Danske Sinfonietta

Sommerkor med orkester
4.-5. juni 2022

Orkester: Den Danske Sinfonietta
Kor: Stævnekoret
Koncertsal: KoncertKirken i København
Solist: Angelica Asp
Dirigent: Ole Jørgensen

Sommerkoncertstævne med kor og orkester
Dette sommerstævne erstatter nytårskoncertstævnet. Alle tilmeldte til nytårsstævnet er forhåndstilmeldt til sommerstævnet, eller kan vælge afmelding eller forhåndstilmelding til næste års nytårsstævne (tilmeldte modtager mail med info).

Velkommen til sommerens store musikalske weekendstævne med korsang, professionelt orkester og festlig sommerkoncert i KoncertKirken.

Lørdag d. 4. juni har vi kor-indstudering (kl 10-16). Og søndag d. 5. juni, kommer orkestret til og prøver med os. Sidst på søndagen (kl 16) optræder vi med en festlig sommerkoncert (kor, orkester og solist) i KoncertKirken.

Den Danske Sinfonietta
Den Danske Sinfonietta er et professionelt kammerorkester, som arbejder på tværs af genrer, både indenfor det klassiske felt, musical, opera, operette, film-musik og nyere tids populærmusik, i nye arrangementer for orkester.

Om KoncertKirken
KoncertKirken er et af Københavns dejligste koncertsteder. Her optræder mange anerkendte ensembler og stedet bruges til musikoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet er stemningsfuldt og perfekt til korsang.

Om koncerten
Koncertprogrammet bliver varieret med vægt på kendte sange fra fx. musical, operette, filmmusik og andre sange i nye arrangementer for kor og orkester. Dertil krydres koncerten med festlige orkesterstykker og underholdende solistindslag.

Publikumsbilletter til koncerten d. 5. juni kl 16 er frigivet.
Deltagere i stævnet får rabat på billetter til venner og familie.
1) Tryk “Find billetter” 2) Klik “Indtast kampagnekode” 3) Rabatkoden er: korsang

Find billetter

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Kunstnerisk leder og dirigent for Den Danske Sinfonietta, arbejder med forskellige kor/korstævner og skriver arrangementer for både kor og orkester.

Ole Jørgensen arrangerer alle korsatser og sørger for, at repertoiret kan læres i løbet af stævnet, så alle føler sig trygge og klar til at synge sommerkoncert for publikum søndag eftermiddag.

Deltagerne
Arrangementet er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau. Du behøver ikke en stor sangstemme, men jeg forventer at du kan synge rent/samstemmigt med din stemmegruppe. Nodelæsning er en fordel, men ikke en forudsætning – satserne kan læres på øret og jeg sørger for grundig indstudering.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.

Transport
Der er ca. 10-15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station eller Forum. Der findes også et parkeringshus i nærheden, hvis ikke du kan finde plads i gaderne.

Stævnegebyr
kr. 600,- (standard)

Medlemspris*
kr. 450,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab
Stævnegebyr sendes retur ved afbud senest en måned før stævnet.

Tilmelding her:

a) Indbetal deltagergebyr med mobilepay: 51 94 79 22

b) … eller indbetal med kreditkort: Klik her