Syng med Bo Holten og Musica Ficta

Stenbroens Barokdage inviterer til en enestående mulighed for at synge sammen med sangere fra det førende vokalensemble Musica Ficta, under dirigent Bo Holtens kyndige ledelse.

Stenbroens Festivalkor mødes til et par korprøver og optræder – sammen med sangere fra Musica Ficta – til koncert lørdag d. 17. juni kl. 17, som en del af festivalen Stenbroens Barokdage. 

Temaet for koncerten er “Den Engelske Madrigal”. Musica Ficta siger om genren:

”Madrigalerne er små musikdramatiske scener, der ofte skildrer den ulykkelige (og endnu oftere, den meget erotiske) kærlighed. Madrigalerne var forløbere for operaen, som opstod i denne tid. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, hvordan madrigalernes musikalske miniaturer kunne udvikle sig ind i en fuld scenisk operaramme.”

Bo Holten har selv nøje udvalgt en række af de bedste, engelske madrigaler for 5 stemmer af komponisterne Morley, Tomkins, Vautor og Wilbye, som opføres til koncerten.

Poul Emborg er til daglig korsyngemester for DR KoncertKoret samt dirigent for Det Unge Vokalensemble. Han vil lede en indstuderings-korprøve, så noderne sikkert og trygt kommer på plads. Herefter følger en musikalsk korprøve sammen med Musica Fictas sangere, ledet af Bo Holten og projektet afsluttes med koncert.

Det forventes, at du inden første korprøve selv har udprintet de tilsendte noder og øver på egen hånd. Der vil være øve-lydfiler til hjælp. 

TIDSPLAN
Tirsdag d. 13. jun kl. 16.30-19.30: korprøve med Poul Emborg
Torsdag d. 15. juni kl. 16.30-19.30: korprøve med Music Ficta og Bo Holten
Lørdag d. 17. juni kl. 17: Koncert ”Den Engelske Madrigal // SBDs Festivalkor & Musica Ficta”

Prøverne er i Sct. Matthæus Kirke
Adresse: Matthæusgade 31, 1666 København V

Koncerten er i Gethsemane Kirke (fungerer i dag under navnet uKirke)
Adresse: Dannebrogsgade 53, Litauens Plads, 1660 København V

Det er gratis at være med!

Link til noder og øvefiler sendes pr. mail efter tilmelding.

TILMELDING – Send en mail til:

stenbroensbarokdage@gmail.com


webside: stenbroensbarok.dk