Nytårskoncertstævne 2022


Klik her for at læse seneste DELTAGER-INFORMATION


Nytårskoncertstævne med Den Danske Sinfonietta
15. – 16. januar 2022

Orkester:
Den Danske Sinfonietta
Kor:
Nytårskoncertkoret (stævnekoret)
Koncertsal:
KoncertKirken / København
Solist:
Angelica Asp (sopran)
Dirigent:
Ole Jørgensen

Nytårskoncert med Den Danske Sinfonietta
Den Danske Sinfonietta er et professionelt kammerorkester, som arbejder med med nye orkestreringer af både nyere tids musik og klassiske værker. Orkestret arbejder på tværs af genrer, både indenfor det klassiske felt, musical, opera, operette, film-musik og nyere tids populærmusik, arrangeret for orkester.

Nytårskoncert med kor og orkester
Nu har du chancen for at synge sammen med Den Danske Sinfonietta, når Korsang.dk arrangerer nytårskoncert-stævne i KoncertKirken. Lørdag er afsat til ren korprøve og om søndagen støder orkesteret til. Til sidst optræder vi med en festlig nytårskoncert for et stort publikum i KoncertKirken.

Om KoncertKirken
KoncertKirken er et af Københavns dejligste koncertsteder. Her optræder adskillige anerkendte ensembler og stedet bruges ofte til musikoptagelser, pga. den fremragende akustik. Rummet er stemningsfuldt og perfekt til korsang.

Når baren åbner, publikum finder plads og scenelyset tændes, danner KoncertKirken den perfekte ramme for en festlig nytårskoncert.

Om koncerten
Koncertprogrammet bliver varieret, med vægt på populære hits. Først og fremmest festlige numre med stævnekoret og orkesterledsagelse. Dertil orkester-stykker på ægte og festlig nytårs-Wiener-manér og solist-indslag med sangerinden Angelica Asp.

Kor-repertoiret vil være af både populær-klassisk og rytmisk karakter og arrangeret særligt til lejligheden for stævnekoret og Den Danske Sinfonietta.

Om instruktøren
Ole Jørgensen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music. Kunstnerisk leder og dirigent for Den Danske Sinfonietta, arbejder med forskellige kor/korstævner og skriver arrangementer for både kor og orkester.

Ole Jørgensen arrangerer alle korsatser og sørger for, at repertoiret kan læres i løbet af stævnet, så alle føler sig trygge og klar til at synge nytårskoncert for et stort publikum om søndagen.

Niveau
Nytårskoncertstævnet er for alle korsangere på almindeligt amatør-niveau. Du behøver ikke at have en stor eller trænet stemme, men jeg forventer, at du har grundlæggende styr på din sangstemme (rammer “de rigtige toner”) og er bevidst om at synge ens med din stemmegruppe.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at mig (Ole Jørgensen) via kontaktformularen.

Transport
Der er ca. 10-15 min. gåafstand til KoncertKirken fra Nørreport Station
(S-tog og Metro). Der findes også parkeringshus i nærheden.

Stævnegebyr
kr. 600,- (standard)

Medlemspris*
kr. 450,-

*Er du endnu ikke medlem af Korsang.dk, kan du blive det her: gratis medlemskab

!! Nytårskoncertstævnet er fuldtegnet !!
Du kan tilmelde dig ventelisten nedenfor. Så får du besked, hvis der bliver en ledig plads: